InnerArt schilderen

met Lucia Epskamp

Ontdek en ervaar het Licht in jezelf!

Ga kennismaken met energetisch schilderen in het atelier of online.

Vraag de gratis video aan of een kennismakingsgesprek

Schilderen in atelier

In het nieuwe jaar bied ik een nieuw schilderprogramma aan. 

Het schilderprogramma beslaat een periode van zes maanden en houdt het volgende in:

– tweewekelijks een schildersessie.

– twee keer Supreme Light & Love Meditation proces

– twee keer Sri Ammabhagavan Sacred Chambers proces

– drie keer een individuele energetische sessie

– drie meditaties voor thuis.

Dit totale pakket kost € 750,- en kan in 6 maandelijke termijnen van 125,-

worden betaald.

 

Schilderen in online-omgeving

Een online-cursus waarbij  je het schilderen gebruikt om echt jezelf te zijn.

Door mee te doen: krijg je meer rust in je hoofd, kan je lichter leven, vanuit de flow. Ontspanning ervaren. Lekker bezig zijn met kleur, daar reageert je hele lichaam op. Je weerstand zien en dan los laten, je angst en verdriet uiten op papier. Ruimte creëren in je denken en ruimte creëren in je manier van doen. Liefde, chaos, spel, ruimte, creativiteit, verwondering, magie… alles mag.

Als jij vanuit je hart kan leven, kun je dit weer doorgeven in je relaties met anderen, je partner,  je  kinderen, collega’s en vrienden. Maar allereerst voor jezelf! Daar begint alles, in jou.

Mijn missie is om veel vrouwen in verbinding te brengen met hun Hartsenergie, licht en creativiteit. Door middel van InnerArt energetisch schilderen, meditatie, Healing en  mijn ervaring en kennis. En natuurlijk wil ik graag veel vrouwen bereiken, om het plezier en de impact van InnerArt energetisch schilderen en mediteren te kunnen laten ervaren.

Het Pad naar mijn Hart.
Mijn leven ging niet bepaald over rozen! Van kinds af aan heb ik veel verdriet en eenzaamheid gevoeld, terwijl ik toch in een groot gezin opgroeide. Na diverse studies, een burnout, een whiplash en vele relaties waarin ik niet echt gelukkig was, kwam ik  in contact met het schilderen vanuit mijzelf. Hierin kwam ik juist tegen wat mijn kwetsbare/donkere stukken waren. Ik kwam bij mijn gevoel, eindelijk mocht het er zijn. Ook volgde ik in India een prachtige spirituele ontdekkingsreis naar verbinding met mijn Licht. Uiteindelijk is InnerArt energetisch schilderen en mediteren is het resultaat van deze combinatie.

Dit is de aanbieding vanuit mijn hart:

Gedurende 3 maanden krijg je toegang tot de online-cursusomgeving met alle video’s, meditaties en inspirerende teksten over bewustwording

Fotogalerij