SCHILDER JE VRIJ!

creativiteit is de sleutel naar geluk!

Ik heb ontdekt, dat ik iedere keer weer héél blij word van doen. Bezig zijn met kleur, het laten ontstaan, luisteren naar een geleide meditatie, contact maken met de sensaties van mijn lichaam, werken met mijn handen, mijn adem inzetten, mijn creativiteit laten stromen, zonder plan: niet denken, wel doen.

Dit is energetisch helend schilderen: uiten van je emoties, alles wat in jou speelt,  toe vertrouwen aan het papier of op het doek.  Alleen jij en je handen/penseel, je lichaam. Helemaal in het Nu.

POSITIEVE ENERGIE ERVAREN!
LIEFDE IN JEZELF EN IN JE RELATIES
VERBINDING MET EN LEVEN VANUIT JE HART

Door te ontdekken wat de Power van jouw Creatie is en hoe je die kunt gebruiken. Hierdoor krijg je weer energie en zin in je leven! Dit en meer ga ik je uitleggen en direct laten ervaren in de Doen ‘Art.

Het enige wat je nodig hebt, is pen en papier. Of kwast en verf  als je die al in huis hebt.

 
20200402_165033

Aanmelding Doe'art!

Wat super leuk dat je mee wilt doen aan deze gratis Doe’Art.
Vul je naam en email hieronder in en je kunt gelijk beginnen.

Als je nog vragen hebt, mail me dan via: info@luciaepskamp.nl

P.S: sla de Doe-Art-pagina op als bladwijzer voor een volgende keer en voeg info@luciaepskamp.nl toe aan je lijst met veilige afzenders.