Art of Healing

Intensive

Traject voor sensitieve vrouwen

zeg JA tegen jezelf

Art of Healing

Intensive

Traject voor sensitieve vrouwen

zeg JA tegen jezelf

 In dit prachtige traject gaat het steeds over de verbinding met jezelf, met je energie, met je gevoel, je denken en met je mogelijkheden. Hiervoor wordt het schilderen met helende processen en geleide meditaties gebruikt als tool, als ingang en als middel om die verbinding op gang te brengen. Je verzacht naar jezelf, laats los wat je blokkeert en transformeert naar LIEFDE 

Volledig Ja zeggen tegen jezelf, is alles toestaan, je donkere en je lichte stukken.
Emoties voelen en uiten op je doek. Je hoofd leeg maken met speelsheid en muziek of in stilte. Je voeten stevig op moeder Aarde. Steeds meer raak je dan verbonden met je ziel.

Jouw innerlijke licht
laten schijnen!

Mijn werkwijze:

1 Wil je met mij kennis maken vraag dan een persoonlijk GRATIS afstemsessie aan en dan kijken we samen wat het Art Of healing Intensive Jaartraject en mijn helende sessies voor jou zijn.

2. Na aanmelding voor het AHJT gaan we direct de 1 sessie afspreken en krijg je direct toegang tot de Online Omgeving.

3 Alle sessies zijn Online 1 op 1, en vinden plaats gedurende het jaar.

4 Wil je meer sessies dan boek je deze erbij.

5 Je volgt thuis in je eigen vertrouwde omgeving het jaartraject middels video”s en geleide meditaties en schilderen.

6 Je houdt een werkboek bij met je ervaringen en inzichten.

7 Je kunt mij appen voor vragen en je verslag om je proces te kunnen volgen.

 

Door het schilderen maak je contact met jouw binnenwereld, met wat er echt speelt in jou. Dit uit je en geef je expressie aan op het doek. Hoe jij je voelt van binnen en alles wat je denkt en gelooft over jezelf, bepaald hoe jij je leven leeft. 

Schilderen, kleur, verf en uiten van emoties op het doek geeft vrijheid, stromen van levensenergie, plezier en zien wat er in jou speelt.

Jouw schildertaal heeft heel veel informatie voor jou en over je leven. Zij vertelt je o.a. wat je nodig hebt dicht bij jezelf.

Kleur, verf en jouw energie, dan ontstaat de magie van schilderen! Je onbewuste stukken komen aan het Licht en je verbind je weer met je Ziel/Je Licht.

De door mij ingesproken meditaties zijn helend, want mijn stem brengt jouw energie naar een hogere/andere trillingsfrequentie. Je lichaam en geest  kunnen ontspannen, helen en je energie kan weer stromen!  

Iedere meditatie hoort bij en bepaald proces en verhoogt je energetische trilling, ze geven je lichaam en geest een nieuw verhaal of ontspanning. Waardoor je meer in balans komt.

In deze processen gebruik je naast schilderen en mediteren ook andere oefeningen, rituelen en tools vanuit o.a. het Sjamanisme en de natuur.

Je gaat met jezelf aan de slag, met jouw binnenwereld.

In ieder proces reik ik je het format aan om in contact met jezelf te komen, met alles wat zich in jou afspeelt, jouw energie van Nu/heden en verleden. 

Alles in jou krijgt een plek, de lading, zwaarte/blokkade mag gezien, en in Liefde helen.

In elk proces ga je met een bepaald thema aan de slag.

(Meer over creatieve Powerprocessen: zie “Inhoud”). 

Tijdens de Art of Healing Intensive ondersteun ik jou in je proces. Dit gebeurt op 2 manieren, nl. via  energetische healingsessies  en via email of whatsapp.

In de Art of Healing Intensive zitten 5 energetische online sessies met helend Lichtwerk ; de sessies zijn één op één met mij afhankelijk van waar je woont, meestal online.

Hoe je leven er uitziet op dit moment en waar je verandering in wilt, wordt beinvloed door je onbewuste energie. Vaak is je eigen mindset negatief en zo vertrouwt dat je hierin blijft vastlopen en/of ronddraaien. Waar zitten jouw triggers en wat zijn jouw thema’s? 

In deze sessies kijken we hier samen naar en naar jouw proces, naar jouw energie. Ik stem mij hierbij af op jouw energie en naar wat jij nodig hebt.
Mijn handen voelen jouw energie en waar er aandacht naar toe mag en wat er onbewust/bewust speelt.

Mijn Healingpower is helder wetend en voelend en tevens goed gegrond in Moeder Aarde.

Online afstemsessie:

Heb jij bij het lezen en zien van dit alles het gevoel dat je hier meer over wilt weten of dit iets voor jou is, laten we dan een afspraak maken.

Ik nodig je dan van harte uit om via onderstaande button een gratis online afstemsessie aan te vragen

OF

Art of Healing Intensive

Art of Healing Intensive

Allereerst leer je de ART OF HEALING SCHILDERMETHODE; de basis van Energetisch Helend schilderen.   Lees verder.

De prijs van de Art of Healing Intensive bedraagt € 1.375,- ineens of  12 maandelijkse termijnen van € 125,-. 

Marjo: ontspannen, contact maken met wat ik voel, omarm het. Soms roept het ook spanning op. Daarmee leren omgaan, alles mag er zijn. Lees verder.

Moet ik kunnen schilderen? Wat heb ik nodig aan materialen? Antwoorden hierop vindt je hier.

In mijn leven was ik heel lang bezig met leven vanuit oud zeer. Vanuit het gevoel niet welkom te zijn en …  lees verder.

Art of Healing Intensive

Inhoud Art of Healing Intensive

In het jaartraject zitten 5 modules: 

1: Art of Healing schildermethode, de basis en onderdeel ” denken”.
2: Sjamane Healing Painting
3: Innerlijk kind proces
4: Donker en Licht
5: Openbloeien van je Hart

Deze modules komen over het jaar verspreid beschikbaar op het online platform.
Elke module bevat schildervideo’s, meditaties en video’s met andere oefeningen/rituelen. Verder ontvang je bij de eerste module een werkboek.

In module 1 ga je ontdekken en ervaren wat de Art of Healing schildermethode is, de basis van Energetisch Helend schilderen. 

In de video’s laat ik je zien wat er allemaal mogelijk is: Je krijgt hierin uitleg van verschillende technieken en materialen om te kunnen SPELEN en je te UITEN! 

In deze module zit ook het thema “DENKEN”: In je leven neemt denken een prominente plek in en daarom gaan we het denken en je brein eens goed onder de loep nemen.

In de basismodule leer ik je denken te zien voor wat het is en verder dragen alle modules bij dat jij loskomt van het negatieve denken, want je emoties echt doorvoelen en gaan zien en uiten creëert meer contact met je Ziel, het lichte en hele deel in jou.

Na de basis volg je de creatieve POWERPROCESSEN.

Jij gaat aan de gang en volgt de video’s waarin ik je al schilderend en vertellend en met blogs meeneem in het thema van het creatieve powerproces.

Ieder thema heeft haar eigen specifieke opbouw en stappen die je achtereenvolgens krijgt aangereikt en die je meenemen en begeleiden in je eigen proces.

Alles ga je uiten en expressie geven in kleur en verf, zodat alles wat je onbewust hebt vastgezet in zachtheid gezien mag worden. Triggers uit het verleden die nu vaak aangeraakt worden mogen helen. Steeds meer verzachten!

INNERLIJK KIND PROCES

Je innerlijke kind weer vrij en speels in je leven!

Dit proces gaat over het kleine meisje in jou, die ook in jou als volwassen vrouw nog steeds aanwezig is. Vaak onbewust reageer je op situaties en in je relaties met anderen vanuit patronen en kindbesluiten ontstaan in je jeugd. Vanuit die onbewuste energie reageer je in het heden nog steeds en je doet jezelf daar tekort mee. 

Nu in dit proces heel je de pijn van het kleine meisje en maak je de energie weer helemaal vrij. Zodat jij als volwassene ook vrij wordt. Zodat jij helemaal je authentieke jij kan zijn. 

Kan je als volwassene het leven nog als een spel zien en jezelf volkomen de moeite waard vinden en genieten van wie je bent, je ziel vrij en energie gevend

 

Meer over het innerlijk kind in deze video:

SJAMANE HEALING PAINTING:

Je energie is ook verbonden met de energie van je ouders/voor ouders. Hier maak je ook contact mee in dit proces.

Je lichaam weet, is wijs en als je er contact mee maakt, ernaar luistert een prachtige wonderlijke rijke ervaring. 

DONKER EN LICHT

De wereld heeft jouw echte kleur en klank nodig! Waar dim jij je Licht?! 

Wat in jouw leven wil Licht hebben, heeft Licht nodig, waar is er een stuk van je ziel in het donker gezet en ben je dat over jezelf gaan geloven?

In dit proces geef je Licht, ontvang je Licht en zet je jouw energie weer aan.
In het creatieve Power Proces; van Donker en Licht ga je jouw licht laten schijnen op de diepere, vaak onbewuste, lagen van je systeem.

Van donkere -zware- energie naar licht -liefdevolle- energie in jou!

Ik reik je handvatten aan en je gaat op reis in jezelf, wat heb je lang genoeg bij je gedragen wat je nu mag uiten.

Donker toestaan is een prachtig en helend proces.
Het is in de Natuur ook dag/licht/zon en nacht/donker  vergroot.

Ook in de alchemie van het schilderproces werkt dit zo. Je energie kan zo transformeren en healen omdat er niet meer verstopt hoeft te worden. Ja, het donker wil gezien worden en wat heeft het van jou nodig!

Dit ontdek je allemaal in dit prachtige proces.

OPENBLOEIEN VAN JE HART
Je hart is een prachtige plek in je lichaam waar liefde en kracht vibreren.
Je hart openen voor jezelf en van daaruit de verbinding met alles om je heen. 

Wat wil je neer zetten, wat verlang je na dit jaar, voor jezelf en in je leven. Dat kan van alles zijn, materieel, gezondheid, werk, relaties etc… 

Vaak weet je al diep van binnen wat je wilt, maar zit er nog angst op om echt je droom leven te creëren. In deze module  ben je nu toegekomen om jezelf alle ruimte te geven en vorm te geven.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING:

-5 energetische  online healingsessies
-contact via mail/whatsapp over jouw ervaringen 

Healingsessies:
Deze sessies vinden verspreid over het jaar in onderling overleg plaats,
Duur: ca 60 minuten. Online-videoverbinding: via Whatsapp, Skype of Zoom.

SAMENVATTEND over Art of Healing Intensive:

Triggers uit het verleden die nu vaak aangeraakt worden mogen helen. Alle emoties mogen er zijn. En steeds meer verzachten! Je krijgt inzichten en handvatten en de ervaring van jouw INTUITIE.

ZIEN: onderzoeken van alles wat je bewust en onbewust hebt opgeslagen in je lichaam, wat invloed heeft op je levensenergie, en wat mag verzachten, helen en weer wil bubbelen en bruisen.

Je leert innerlijk luisteren, hoe je contact maakt met je binnenwereld.

Energie terug halen en transformeren naar ZELFLIEFDE.

Healing kan pas plaats vinden als JIJ er mee aan de slag gaat, o.a. via VOELEN, UITEN en ONDERZOEKEN.

Een jaar om jezelf echt in het Licht te zetten en je basis bij de wortel nieuwe energie te geven!

Art of Healing Intensive

Afstemsessie:

Heb jij bij het lezen van dit alles het gevoel dat je hier nog meer over wilt weten en of dit online programma’s iets voor jou is, dan maak ik graag tijd vrij om met jou hier naar te kijken.