Workshop
Schilderen is meditatie

De dans van je linker en rechter hersenhelft!

Niet op een kussentje en stil zitten, maar juist in aktie komen met water, verf en een kwast.

Oefeningen en de magie van water en verf en jij met je aandacht daarbij. Ik wijs je de weg!

Schilderen = meditatie

Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat je creativiteit dezelfde hersengolven produceert in je hersenen als bij meditatie.

 Zonder voor opgezet plan van wat het zou moeten worden maar helemaal in het NU het spel van water + verf te volgen! Je gaat al van in 10 minuten iedere dag zo bezig te zijn van je denkende mind/ratio naar je creërende mind.

Van je linker naar je rechter hersenhelft. Links staat voor het ego/pijn/de criticus/ resultaat eisend/ afdwingend. De rechterkant staat voor creatie/ liefde/je hart/de flow/ontvangen. Je hersenen die vaak in het linkerdeel in je leven heel actief zijn krijgt daardoor even rust. Zo kom je in BALANS.

Hoe is het nu met jouw energie?

Je bent vaak gewend om alle balletjes in je leven hoog te houden, om door te gaan net zolang tot je lichaam nee zegt. Vaak moe, de lat voor jezelf hoog leggend in je dagelijks leven, In alle “rollen”die je speelt? Ben je al gevoelig/hoog sensitief en dendert alles bij je binnen. Leef je nu ook getriggert door ANGST i.p.v. verbonden met LIEFDE?

MIJN programma helpt je om de illusie van CONTROLE los te laten! Met dit programma ga je ontspannen en je verbinden met je zelf en met wat jij fijn vindt. Het spel van verf en water haalt je uit de verkramping van je denken. Misschien heb je al heel lang het idee dat je ooit eens wilt schilderen, maar zegt een stemmetje in je hoofd dat jij het toch niet kan! Waar heb je jouw creativiteit verstopt en beoordeelt omdat daar ook een voldoen aan iets haar intrede deed. In dit programma neem je tijd voor jezelf, in het NU zijn zonder oordeel!Of juist zien dat je oordeelt,en dat je jezelf daarmee te kort doet!

DIT IS SPEL en het gaat NIET OM PERFECTIE.

In deze reeks zit ook een zeer krachtige oefening om JA te zeggen tegen je gevoel, in het NU. Een JA tegen alles wat zich Nu aandient, ook tegen de weerstand! En dan creeër je rust in je hoofd en in jezelf!

GO WITH THE FLOW!

Het proces tijdens het schilderen

De dans van je linker en rechter hersenhelft!

Mijn UNIEKE methode gaat over transformatie.

De focus ligt bij jezelf, bij jouw binnenwereld, daar ligt ook de start. Jij als onderdeel van jouw universum, creeër jouw leven NU. Het is belangrijk dat jij je openstelt. De kleur, de verf en het water nemen je mee.

IEDERE VERFSTREEK BRENGT JE DICHTER BIJ DE ENERGIE VAN JE HART.

Jij neemt waar, je voelt, je ziet! Wat gebeurd er allemaal in jou? Wat maakt dat jij je kan verbinden met verleden, heden en toekomst?! Wat maakt dat jij die krachtige liefde, vrije ruimte, je intuitie, je wijsheid, je verlangen echt realiseert?!

Dat ONTDEK EN ERVAAR je in mijn programma’s.

Daar help ik je graag bij!  Dus START NU !

Veelgestelde vragen

IS HET NODIG DAT IK KAN SCHILDEREN ?

Iedereen kan schilderen. Het is geen voorwaarde en het is geen belemmering. Iedereen is creatief.

Wat gebeurt er TIJDENS HET SCHILDEREN ?

Het is de kunst om de magie van verf, kleur en jij in het NU te laten werken. Het gaat om jouw ervaring.

wAT HEB IK NODIG OM MEE TE DOEN ?

Acryl-, plakkaat- of waterverf. Kwasten en papier (A3).

is het geschikt voor iedereen ?

Iedereen die zich open wil stellen voor z’n eigen innerlijke proces. De sleutel naar geluk zit in jou, in je eigen bewustzijn

20200428_163202 (4)