Over mij vervolg

Op “over mij”-pagina zetten: een knop Lees meer “Over mij”

Meer: "Over mij"

Ik ben Lucia. Waar begin ik als ik jou iets ga vertellen over mij?
Als klein, hooggevoelig meisje keek ik naar de wereld, ik was bang en ik voelde mij alleen. Ik herinner me nog heel duidelijk hoe met Sinterklaas mijn lievelingsaap bleek te zijn omgeruild voor een strakkere en schonere aap. Want de mijne was vies. Dit was voor mij waanzinnig pijnlijk en mijn boosheid richtte zich tegen mijzelf.

Pas veel later zag ik mijn kleine kind die ook heel ondernemend was. Ik zag mezelf in 2 rode plastic laarzen en korte broek rond stappend in de wereld. Als jonge vrouw droeg ik de hele wereld op mijn schouders, ik wilde heel graag anderen helpen. Eerst in het Buurthuis met tieners en later met kinderen en hun ouders in een groepssetting. Door een burnout ging ik naar een schilderscursus, waarin ik gelukkig mijn creativiteit en de ruimte voor mijzelf ontdekte.

Ik ben zelf door een proces gegaan van in het donker leven, met vaak een grondtoon van “niet goed zoals ik ben”, pijn, pijn, pijn en eigenlijk niet op aarde willen zijn, ik leefde een groot nee. Dit uitte zich o.a. in een whiplash waar ik veel last van had. Om van alle emotionele en lichamelijke pijn af te komen bleef ik zoeken naar verlichting. Ik onderzocht veel en zo kwamen er allerlei mooie dingen op mijn pad, die mij hielpen om beter in mijn vel te gaan zitten.

Ik leerde met energie werken, zowel in Nederland als in India. Ik ontving de kracht van Healing Power bij de Oneness Universiteit en de bevestiging dat ik die door mag geven. Zelf ging ik door een groot bewustzijnsproces. Ik groeide via: lichaamswerk,vrouwenwerk,adem en innerlijk kind heling, helen van relaties met familieopstellingen en sjamanisme en ook via het schilderen!

Steeds meer ontwikkelde ik mijn innerlijk weten en hoger voelen en het contact met mijn essentie.
Zo begreep steeds meer de betekenis van mijn naam Lucia = Licht=LIEFDE.
Hetgeen vertrouwen en richting aan mijn leven geeft.