Sjamane Healing Painting

Spelen met de Natuur

Leven met Liefde, Spirit en Kleur

Drie weken
Sjamane Healing Painting

Start een ander leven door te spelen met de natuur en je te verbinden met Liefde, Spirit en Kleur.

Online cursus van zondag 13 december a.s. t/m zondag 3 januari 2021

Vrij van stress

Voor als je vast loopt, geen raad weet met sommige emoties en de lat erg hoog legt voor jezelf! Schilderen met je hart, je licht en je lichaam.

Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Om te luisteren naar jezelf en dicht bij jezelf te blijven. Om je te verbinden op diep nivo met je ziel.
Ben jij hoog gevoelig en heb je zin om juist nu de verbinding met jezelf sterker te maken. En goed voor jezelf te zorgen?

Ben je eraan toe om te leren hoe je uit je hoofd, malen, en vele gedachtes kan gaan?

Je wilt je niet meer aanpassen, piekeren over wat je had kunnen zeggen of doen in bepaalde situaties en steeds die angst te voelen als je meer jezelf zou zijn.

Je probeert het wel om het anderen naar de zin te maken maar hoe voel je echt over jezelf?

Voel je goed en goed genoeg? Voel je levenslust, zin in je leven en voel je positieve kleurrijke energie, dat ze bubbelt en bruist! Weet jij met je emoties om te gaan? Of leg je de lat erg hoog voor jezelf en is daar die kritische stem in je hoofd die je eigenlijk geloofd ? Zeg jij JA tegen jezelf en je leven?

Ga dan met mij aan de slag!

Want ik weet zeker dat het ook anders kan. Dat je je vuur kunt opladen en zelfs kunt helen van zware energie die je leven zwaar en donker maakt.

Dat je het gevoel hebt dat het er nu niet voor jou is en in de toekomst ook niet. Ik was daar ook en vind het geweldig dat ik jou mag helpen om deze reis te maken.

De reis die je meeneemt met tools van Sjamanisme en Licht om te ontdekken wat je weerhoudt om te leven vanuit zelf liefde en in verbinding te leven met je spirit en je ziel.

In jouw zit je creativiteit, waarmee je contact maakt met jezelf en met wat jij wilt, je gaat je uiten, spelen, ontdekken en helen.

Je gaat jezelf vrij maken.
Met intentie, je verlangens kenbaar maken aan het Universum.

Helen van oud zeer op een liefdevolle speelse manier en je gaat zien wat en waar je jezelf beperkt, hier expressie en kleur aan geven, en ik reik je ook prachtige helende meditaties aan.

De verbinding met de natuur is ook magisch, overvloedig, rijk, kleurig, rustgevend.
Sjamanisme geeft je allerlei tools om die verbinding met haar en jezelf te herstellen en om weer te genieten. Je bent verbonden met de natuur, kijk alleen maar naar het feit dat we adem/lucht inademen, waar ben je zo serieus geworden dat je vergeten bent hoe je je kunt verwonderen over de magie van je leven.
De wijsheid zit al in jou! Als jij weet hoe je naar je lichaam en ziel kunt luisteren!

Deze manier van schilderen is krachtig,helend, en brengt rust en liefde in je hoofd en lichaam.

Je vuur gaat weer branden en je hoeft je Licht niet langer te dimmen. Je hart wordt lichter en ze KAN LIEFDE voor jezelf en voor anderen voelen.
Je levensenergie gaat weer huppelen!

3 weken Sjamane Healing Painting

van 13 december t/m 3 januari 2021

De cursus is voor vrouwen.  Je gaat online aan de slag met schilderen/ meditaties en met de tools van het Sjamanisme.

1. Je gaat beginnen met ruimte te maken voor jezelf en expressie te geven aan alles wat in jou speelt. Contact met jezelf en je binnenwereld staat hierbij voorop.

Alles wat je dwars zit, ga je niet meer weg stoppen of er eindeloos over piekeren. Je geeft hier expressie aan op het doek of op papier.

Alles mag er zijn, in de verf en via de methodes die ik gebruik.

2. Ik leer je je creativiteit te gebruiken en te gaan zien wat je weerhoudt om echt jezelf te zijn.

Je emoties krijgen hiermee een plek, dit geeft ruimte in jezelf.

Ook ga je ontdekken en zien wat je nu eigenlijk beperkt. Overtuigingen worden bloot gelegd en je kijk op het verleden krijgt een andere kleur.

Met schilderen ontstaat er een spiegel waarmee je eerlijk naar jezelf kunt kijken! En je energie weer op kunt laden.

3. Je maakt kennis met tools uit het Sjamanisme en Lichtwerk die je proces van heling, verbinding en de magie van het leven weer laat zien.

Je hoeft het niet alleen te doen,  je gaat steeds meer ervaren dat je onderdeel van het geheel bent!

Ik nodig je van harte uit om samen met mij aan de slag te gaan!

Meldt je NU aan voor deze krachtige 3 weken SJAMANE HEALING PAINTING.