Art of Healing

voor vrouwen

Over mij

Lucia: mijn reis

Hallo Hier Lucia, ik vertel je graag over mijn reis in dit leven.

Als ik één ding geleerd heb, dan is het dat het voor mij belangrijk is om op het pad van healing te zijn, om vrijheid van binnen echt te ervaren, om mijn authentieke zelf te zijn.
Er was altijd een verlangen om mijn eigen ruimte te verkennen en in te nemen.

Als klein kind vroeg ik me al af wat de zin van het leven was? Wat we hier toch met ons allen deden. Ik voelde me heel lang alleen en zat niet lekker in mijn vel. Dat het ook anders kon, wist ik eigenlijk niet!

Doordat ik in de basis mijzelf blokkeerde stapelde de pijn zich op. Ik had gedurende de jaren een whiplash, voelde een burnout, voelde mij depressief, maar verstopte het en at veel dingen onbewust weg!

Er waren ook positieve dingen, zoals dat ik op latere leeftijd mijn creativiteit ontdekte ,ik deed opleidingen hierin en tegelijkertijd ontdekte ik na vele therapiesessies dat praten alleen niet zoveel in mijn gevoel veranderde. Ik ontdekte een hele andere manier van met oud zeer en mezelf omgaan, namelijk de helende kracht van CREATIVITEIT EN LICHTWERK. Notabene mijn naam betekent Licht, en dit hielp mij.

In Nederland en in India deed ik vele trainingen en opleidingen op het gebied van Healing en Lichtwerk met de verbinding met je hart en ziel.

Hoe de mind van grote invloed is en in India ontwaakte mijn kundalini. Een bijzondere prachtige ervaring en ik ontdekte mijn Healing Power. Hierdoor kan ik helder weten en voelen tijdens sessies inzetten om jou te helpen.

Mijn leven en hoe ik me voel, plus hoe ik met het leven omga veranderde en ik kreeg de tools in handen om mijzelf te zijn.

Nu zet ik dit in voor sensitieve vrouwen die ook vast zitten.

Al mijn kennis en ervaring zet ik in om jou van een nee in jezelf naar een vol Ja te krijgen!

Mijn opleidingen:

HBO-Jeugdwerk
Rietveld Academie
Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten
MENS en INTUITIE

Oneness advanced trainer – India
SJAMANISME
ENERGETISCH THERAPEUT
REIKI MASTER
HELEND SCHILDEREN