Testimonials:

5/5
Het voelt voor mij als een warm bad. Ik vind het steeds weer een verrassende ervaring. Aandacht, mediteren en van daaruit kleur op het doek. Ontspannen, contact maken met wat ik voel, omarm het. Soms roept het ook spanning op. Daarmee leren omgaan, alles mag er zijn.
Marjo
5/5
Het was een bijzonder proces waarbij ik mijn gevoel en emotie kon ervaren in combinatie met verf en krijt. Heel fijn om dicht bij mezelf te zijn en de energie te voelen stromen. Dank je wel!
Jacqueline
5/5
Ik zie een pad alsof ik al bijna door het donker heen ben! Ik dacht : “Ik ben klaar”. Maar toen ontdekte ik dat ik met mijn nagels er nog in kon krassen en toen werd het helemaal leuk!
Yvonne
5/5
Eind juni 2014 liep ik voor de zoveelste keer vast. Ik was vaak ziek en voelde vaak eenzaamheid en paniek. De tijd hierna heb je mij geholpen bij het oplossen van blokkades. Je hielp mij enorm. Je hebt mij o.a. geholpen bij het koesteren van mijn innerlijk kind, wat nu weer lacht.
Anouk
5/5
Inspirerend en verrassend!! Een eye-opener wat betreft talent. Erg ontspannend met aandacht voor je innerlijk. Het is goed om uit de waan van alle dag rust te ervaren en emoties en gedachten terug te laten komen in het schilderen
Esselien
5/5
De inhoud van de meditaties was erg fijn en ik vond ze ook goed aansluiten bij de krijt en schildersessies. Ik heb heel veel plezier in het schilderen gehad, veel emotionele lading is opgelost en ik kan meer bij mezelf blijven, met minder oordeel. Ik vond het fijn om hier tijd voor vrij te maken.
Surya
5/5
Dank je wel voor alles wat ik bij je, met je mocht zien, ervaren, opruimen en verbinden. Dat was/is rijk. Het gaat goed met me.
Jenny