Art of Healing

voor vrouwen

Healer, Coach en Energetisch therapeut

Kunstenares

Testimonials

Julia:

Lucia heeft een warme, open, niet-oordelende houding waardoor ik mij meteen veilig voelde. Zij weet de juiste vragen te stellen om zo de verdieping op te zoeken en hierdoor kreeg ik mooie inzichten over mijzelf en mijn omgeving. Zij heeft een mooie koppeling tussen het schilderen en je eigen gevoelsleven gemaakt waardoor je echt naar binnen gaat. Ik zag dat Lucia dit met liefde en passie doet, ik heb het als heel fijn ervaren!
IMG-20230417-WA6000

 Annelies:

Een jaar geleden voelde ik mij zeer ongelukkig met mijn leven. Lucia leerde mij waar dit gevoel vandaan kwam.  Op liefdevolle wijze leerde zij mij hoe die gevoelens te verwerken en om te buigen naar een positief zelfbeeld.  Lucia liet mij waardevolle inzichten ontdekken waar ik mee aan de slag ben gegaan.  Nu een jaar verder ben ik een positief mens die weer zin in het leven heeft!

 Marjo:  

Ik vind het steeds weer een verrassende ervaring.
Aandacht, mediteren en van daaruit kleur op het doek. Ontspannen, contact maken met wat ik voel, omarm het. Soms roept het ook spanning op. Daarmee leren omgaan, alles mag er zijn.

Het voelt voor mij als een warm bad. 

20180408_123322a

Surya:
De inhoud van de meditaties was erg fijn en ik vond ze ook goed aansluiten bij de krijt en schildersessies. Ik heb heel veel plezier in het schilderen gehad, veel emotionele lading is opgelost en ik kan meer bij mezelf blijven, met minder oordeel. Ik vond het fijn om hier tijd voor vrij te maken.

 

128981021_4256665971027220_9037327367600066692_o

 Anouk:  

Eind juni 2014 liep ik voor de zoveelste keer vast. Ik was vaak ziek en voelde vaak eenzaamheid en paniek. De tijd hierna heb je mij geholpen bij het oplossen van blokkades. Je hebt me geleerd hoe met mijn verdriet om te gaan.Je hebt mij geholpen bij het koesteren van mijn innerlijk kind, wat nu weer lacht.

 Jacqueline:

Het was een bijzonder proces waarbij ik mijn gevoel en emotie kon ervaren in combinatie met verf en krijt. Heel fijn om dicht bij mezelf te zijn en de energie te voelen stromen. Dank je wel!